Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Service Park Provider OY ja 4 C O N S Oy

Julkaistu 20.10.2014

Service Park Provider Oy ja 4cons Oy ovat solmineet keskinäisen yhteistyösopimuksen 13.10.2014. Yhteistyön keskeinen tavoite on tukea koteihin suunnattujen palvelujen järjestämistä yritysten ja yhdistysten muodostamien palveluverkkojen ja kuntien yhteistyönä.

SPP:n verkostomallilla luotu toimiva kumppanuus parantaa huomattavasti mm. ikäihmisten koteihin tuotettavien palvelujen riittävyyttä ja laadukkuutta nykyisestä tasosta. Verkostomainen toiminta tulee myös alentamaan koteihin tuotettavien palvelujen kokonaiskustannuksia.

4cons Oy vahvistaa SPP:n osaamista erityisesti julkisten toimijoiden ja niiden johdon problematiikan osaamisessa. 4Cons tuo yhteistyöhön myös oman kohderyhmä- rahoitus- ja teknologiaosaamisensa.

SPP:n toimitusjohtaja Petri Sipilä ja 4Cons Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Vartainen toteavat: 

”Nyt solmittu yhteistyösopimus on jatkoa jo vuosia kestäneeseen avainhenkilöitten väliseen yhteistyöhön. Palvelujen tuottaminen on jo nyt erityisesti kuntasektorille erittäin haasteellista. Varatut määrärahat eivät tahdo riittää palvelutason säilyttämiseen, vaan säästöjä joudutaan tekemään leikkauksien kautta. Nyt solmitun SPP:n ja 4Cons Oy:n välisen yhteistyön avulla voimme tarjota pitkälle jalostetun valmiin toimintamallin, joka avaa mahdollisuuden palvelujen tuottamisessa tarvittavaan rakenteelliseen kehittämiseen/uudistamiseen. Tätä kautta voidaan saavuttaa riittäviä säästöjä ja kehittää palveluja edelleen.” 


Lisätietoja antavat:

Service Park Provider Oy, toimitusjohtaja Petri Sipilä
gsm +358 45 6708810
email: petri.sipila@spp-finland.fi

4Cons Oy, toimitusjohtaja Ilkka Vartiainen
gsm +358 40 5611801
email: Ilkka.vartiainen@4cons.fi

Hyvä luottokelpoisuusHyvä luottokelpoisuus